четвер, 28 березня 2013 11:23

"Попов не впорався з жодним своїм обов'язком у всіх сферах" - активістка

"Попов не впорався з жодним своїм обов'язком у всіх сферах" - активістка
Олена Єскіна наголосила, що Попов не дослухається до громадських організацій. Фото: vk.com

Громадські організації Києва образилися на голову КМДА Олександра Попова, бо той до них не прислухається.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказала координатор громадського руху "Київське Віче" Олена Єскіна.

"Ми принесли свій лист із юридичним обгрунтуванням відставки Попова. Не зважаючи на всі труднощі, цей лист зареєстрували. Він не впорався з жодним своїм обов'язком у всіх сферах. По-перше, людина, яка не може забезпечити функціонування виконавчого апарату КМДА належним чином на гроші платників податків, повинна добровільно подати у відставку. Якщо вона цього не зробить, її повинен звільнити президент", - сказала Єскіна.

Вона наголосила, що Попов не дослухається до громадських організацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Попов, давай, до побачення!" - активісти під АП вимагають у Януковича звільнити Попова

"Він створив кишенькову організацію - Громадську раду при КМДА, куди не потрапили представники громадських організацій Києва. Ми надсилали йому дуже багато звернень щодо незаконних забудов і стратегічного розвитку Києва. Минуло дуже багато часу, але жодної реакції не було. Президент повинен призначити на цю посаду людину з більшими менеджерськими здібностями", - наголосила активіст.

Єскіна зазначила, що громадські організації не мають пропозицій щодо нового призначення, а хто повинен стати головою слід вирішувати президентові.

"Це його компетенція. Йому видніше, кого призначати", - вважає жінка.

Також вона наголосила, що другою вимогою протестувальників є "формування у Києві виборних органів, які відображають волю та інтереси киян". Для цього, на думку координатора громадського руху, у Києві слід невідкладно провести вибори до Київради та міського голови.

Зараз ви читаєте новину «"Попов не впорався з жодним своїм обов'язком у всіх сферах" - активістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі