неділя, 17 грудня 2023 09:55

Під час "прямої лінії" Путіна паралізований дід встав. Щоб виключити ТБ - найкращі меми тижня
29

Цього тижня користувачі соціальних мереж висміяли "пресконференцію" президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна.

Gazeta.ua зібрала найцікавіше.

14 грудня Путін провів у Москві "пресконференцію", уперше з початку повномасштабної російської агресії в Україні.

Також на екран перед Путіним виводили запитання, які йому нібито надсилали на "пряму лінію". Перед цим він проводив обидва заходи у 2021 році.

"Пресконференція" тривала понад чотири години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ригатєльне інтерв'ю. Лобода знову оскандалилась своїми заявами

"В принципі щоразу, коли він (Путін. - Gazeta.ua) там відкривав рота, він брехав. Але разом із тим, російський диктатор вчора зізнався у цілій низці воєнних злочинів і заявив, що має намір їх продовжувати", - прокоментував представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Тим часом Сили оборони України знищили за 661 день 10 667 російських броньованих машин, 5720 танків, 324 літаки і 324 гелікоптери, 22 кораблі і катерів і підводний човен ворога. Втрати російських окупантів в Україні становлять понад 344 820 осіб.

Раніше у мережі висміяли парад, який росіяни 9 травня проводили у Москві.

Також користувачі соцмереж висміяли Олексія Арестовича і представників забороненої партії "Опозиційна платформа - За життя" Бойка і Шуфрича.

Зараз ви читаєте новину «Під час "прямої лінії" Путіна паралізований дід встав. Щоб виключити ТБ - найкращі меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі