неділя, 17 вересня 2023 12:50

Таємна кімната Шуфрича і "привіт" російському флоту від ЗСУ – найкращі меми тижня
16

Цього тижня користувачі соціальних мереж найбільше відреагували мемами на затримання та арешт народного депутата від забороненої партії "Опозиційна платформа – За життя" Нестора Шуфрича.

Gazeta.ua зібрала найцікавіше.

Також мережі відреагували на удар Збройних сил України по російському великому десантному кораблю "Мінськ" і підводному човну "Ростов-на-Дону" у тимчасово окупованому Севастополі та знищення поблизу Євпаторії комплексу ППО окупантів "Тріумф" .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погнутий і в чорній сажі: російський десантний корабель "Мінськ" після удару зняли на відео

15 вересня Служба безпеки України повідомила Шуфричу про підозру у державній зраді.

За даними слідства, Шуфрич виконував завдання від колишнього секретаря РНБО Володимира Сівковича, агента ФСБ, а одним із завдань колишнього "регіонала" була підривна діяльність в інформаційній сфері. СБУ повідомила про російську агентуру в Україні.

Суд обрав Шуфричу запобіжний захід – тримання під вартою на два місяці без права внесення застави.

Минулого тижня у мережах відреагували мемами на арешт олігарха Ігоря Коломойського, якого підозрюють у шахрайстві і заволодіння 9,2 млрд грн ПриватБанку.

Цього тижня суд переобрав запобіжний захід олігарху у частині застави, встановивши 3 млрд 891 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Таємна кімната Шуфрича і "привіт" російському флоту від ЗСУ – найкращі меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі