неділя, 29 жовтня 2023 15:15

Серцевий напад у Путіна і бійка Арестовича з Бойком - найкращі меми тижня
27

Цього тижня користувачі соцмереж створили меми щодо повідомлень про нібито смерть президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна.

Gazeta.ua зібрала найцікавіше.

Також створили меми про колишнього "регіонала", ексспівголову забороненої партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрія Бойка, колишнього позаштатного радника керівника Офіса президента Олексія Арестовича і екс"регіонала" Олега Царьова.

Арестович заявив, що хоче "виплатити компенсацію" таксисту, який відмовився обслуговувати клієнтів українською мовою і якого Bolt відсторонив за таку поведінку від користування сервісом. А Бойко сказав, що "працевлаштує" цього таксиста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичного Пушкіна нарядили у полоненого росіянина

27 жовтня з'явилися повідомлення про те, що на підозрюваного у державній зраді Царьова стріляли в Ялті, що в тимчасово окупованому Криму.

Згодом ЗМІ повідомили, що замах на колаборанта - це спецоперація Служби безпеки України. У Царьова влучили двома пострілами з вогнепальної зброї, розповіли медіа.

Раніше у мережі висміяли Арестовича за його заяви про жінок.

Центр Разумкова опублікував результати опитування, згідно яких в антирейтингу довіри опинився Арестович. В антирейтингу "лідирує" зокрема Бойко.

Зараз ви читаєте новину «Серцевий напад у Путіна і бійка Арестовича з Бойком - найкращі меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі