пʼятниця, 27 жовтня 2023 21:06

Спецтема: Війна Росії проти України

За замахом на зрадника Царьова стоїть СБУ - ЗМІ

За замахом на зрадника Царьова стоїть СБУ - ЗМІ
Олег Царьов був нардепом від Партії регіонів. Фото: Укрінформ

Замах на колаборанта, колишнього народного депутата від Партії регіонів Олега Царьова - це спецоперація Служби безпеки України.

Про це повідомили низка українських ЗМІ у п'ятницю.

За словами співрозмовника в спецслужбі, Царьов давно був у списку зрадників, які мають відповісти за свої злочини і тому є абсолютною законною ціллю, повідомила "Українська правда".

"Це не просто фанатик "руського міра", а людина, яка особисто приїхала разом з російськими танками захоплювати Київ", - каже джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полковник озвучив колосальні втрати росіян в районі Авдіївки

Деталі спецоперації наразі не розголошуються. Водночас підтверджується, що в Царьова влучили двома пострілами з вогнепальної зброї, пише УП.

За оперативною інформацією, стан Царьова критичний.

Також про те, що замах на колишнього "регіонала" - це спецоперація СБУ, повідомили "Суспільне".

"Джерела у Службі безпеки повідомили, що замах на підозрюваного в державній зраді колишнього нардепа Олега Царьова в Ялті - спецоперація СБУ", - пише ЗМІ.

Царьов - "абсолютно законна ціль", додало джерело.

27 жовтня з'явилися повідомлення про те, що на підозрюваного у державній зраді Царьова скоїли замах. Колаборант Володимир Рогов заявив, що у Царьова стріляли, його "стан дуже важкий" і він перебуває у реанімації. Також Рогов заявив, що замах стався у санаторії в Ялті.

Торік, під час перебування на Київщині російських окупантів, Царьов приїжджав у село Катюжанка. Шевченківський районний суд міста Києва заочно засудив екснардепа до 12 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «За замахом на зрадника Царьова стоїть СБУ - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі