пʼятниця, 05 липня 2024 10:28

"Це точно добрі новини": у ГУР прокоментували новий удар по Росії

"Це точно добрі новини": у ГУР прокоментували новий удар по Росії
На Оскольському електрометалургійному комбінаті пролунали вибухи. Фото: t.me/uniannet

Зупинка роботи Оскольського електрометалургійного комбінату імені Угарова в Росії матиме значні наслідки для загарбників.

Так наслідки удару безпілотниками по електропідстанціях у Бєлгородській області прокоментував представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов. Про це він сказав в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В РФ різко підскочили ціни на бензин через удари по НПЗ

"Насправді добрі новини. Мова йде про одне з ключових для російського ВПК підприємств, основними замовниками якого, останнім часом, є саме військові - виробництво автотехніки військової, бронетехніки військової, і все те, що використовує, зокрема, метал. Так, це єдине металургійне підприємство повного циклу в Росії. Воно зупинене. І скажімо, на найближчі місяці відновлення роботи у повному обсязі буде там проблематичним. Це означає ускладнення і зрив виконання оборонних замовлень, відповідно ланцюжків постачань", - сказав Юсов.

За його словами, "це точно добрі новини для всіх тих, хто у світі виступає проти незаконної російської агресії і геноцидної війни".

Десятки безпілотників вночі 1 липня атакували шість областей РФ.

Російське Міноборони заявило, що за ніч їхня ППО нібито збила 36 ворожих безпілотників у Брянській, Курській і Бєлгородській областях.

Зараз ви читаєте новину «"Це точно добрі новини": у ГУР прокоментували новий удар по Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі