понеділок, 08 липня 2024 02:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Бої за Торецьк вже тривають на підступах до міста

Бої за Торецьк вже тривають на підступах до міста
В ЗСУ розповіли про бої за Торецьк. Фото: Українська правда

Російських військових наразі немає в Торецьку на Донеччині. Сили оборони контролюють ситуацію.

Окупанти не мають територіальних успіхів на цьому напрямку. Ворог активно тисне на українські позиції, бої тривають на підступах до міста, в коментарі "Інтерфакс-Україна" розповів речник Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни поклали 5 тис. своїх військових заради захоплення кварталу в Часовому Ярі

"Ситуація навколо міста Торецька така, що Сили оборони контролюють обстановку. Слід зазначити й наголосити, що станом на цей момент ніяких територіальних успіхів ворог не мав, ворожої російської армії в місті немає", – наголосив Волошин.

Росіяни намагаються захопити місто, не рахуючись із втратами свого особового складу й техніки. Противник шукає слабкі місця в українській обороні, кидає на "м'ясні штурми" мобілізованих і колишніх ув'язнених, розповів речник.

Українські захисники вийшли із мікрорайону "Канал" у Часовому Яру.

Однак, ворожі атаки там продовжуються, розповів Волошин.

Для того, щоб зберегти життя і здоров'я українських військових було прийнято рішення відійти і залишити руїни в мікрорайоні "Канал" в Часовому Яру.

Зараз ви читаєте новину «Бої за Торецьк вже тривають на підступах до міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі