неділя, 05 листопада 2023 09:15

"Бандерівці" вже у Махачкалі, а Арестович - президент "міра" - найкращі меми тижня
27

Цього тижня користувачі соцмереж створили меми про колишнього позаштатного радника керівника Офіса президента Олексія Арестовича, який заявив, що буде висуватися на президентських виборах.

Gazeta.ua зібрала найцікавіше.

Арестович, який сказав, що він за кордоном, на одному з російських YouTube-каналів заявив, що "треба миритися" з країною-агресоркою Російською Федерацією.

Також у мережі відреагували на події у місті Махачкала РФ, де учасники антисемітської акції увірвалися в аеропорт і намагалися проникнути до літака з Тель-Авіва. Після цього президент РФ Володимир Путін заявив, що антисемітські заворушення були "багато в чому інспіровані з території України через агентуру країн Заходу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рептилоїди в агонії. СБУ нарешті взялася за секту "Аллатра"

За антисемітською акцією у Махачкалі стоять російські спецслужби. Росія ще з імперських часів залишається одним зі світових центрів ксенофобії та антисемітизму, сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Тим часом в Україні вже ліквідували понад 300 тис. російських окупантів. За 619 днів українські воїни знищили 304 100 окупантів.

Минулого тижня користувачі соцмереж створили меми про колишнього "регіонала", ексспівголову забороненої партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрія Бойка, Арестовича і екс"регіонала" Олега Царьова. Раніше у мережі висміяли Арестовича за його заяви про жінок.

Зараз ви читаєте новину «"Бандерівці" вже у Махачкалі, а Арестович - президент "міра" - найкращі меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі