четвер, 16 червня 2011 13:05

Пенсійний фонд приватизують, люди пенсій не побачать - Тимошенко

Пенсійний фонд приватизують, люди пенсій не побачать - Тимошенко

Пенсійна реформа запроваджує створення спеціальних трастових фондів для збереження пенсій.

Про це сьогодні на брифінгу заявила лідерка БЮТ-"Батьківщини" Юлія Тимошенко.

"Людит думають, що у пенсійній реформі найгірше - зниження пенсій та підняття пенсійного віку. Але найбрутальніше сховано дуже глибоко - це створення приватних пенсійних фондів. Після цього закону почнеться приватизація Пенсійного фонду", - сказала вона.

За її словами, люди, які володітимуть грошами Пенсійного фонду, вже заздалегідь "визначені Януковичем та його оточенням".

"Як колись трасти створювалися, збирали з людей гроші, а потім керівники трастів пропадали, так само вони хочуть зробити і сьогодні", - підкреслила Тимошенко.

Вона наголосила, що після проведення пенсійної реформи переведення відрахувань із заробітної платні відбуватиметься до приватних фондів.

"А коли людям прийде час отримувати пенсії, вони не знайдуть свої пенсій та цих фондів і не зможуть бути забезпеченими. Янукович та люди, які працюють біля нього, таким чином проводять нищівну роботу з пенсіонерами", - розповіла екс-прем'єрка.

Зараз ви читаєте новину «Пенсійний фонд приватизують, люди пенсій не побачать - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі