четвер, 16 червня 2011 10:27

Найбільша пенсія становитиме 7640 грн - Олійник

Найбільша пенсія становитиме 7640 грн - Олійник

Член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник переконаний, що пенсійна реформа обов'язково призведе до підвищення пенсійного забезпечення населення. За його словами, найбільша українська пенсія становитиме 7640 грн.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, Олійник зазначив, що, вирішуючи питання виплати пенсій, влада почала вже залазити в бюджет.

"Тобто практично ми навантаження зробили на промисловість, на вчителів, ми забрали близько 20 мільярдів. Все це забираємо для дотацій у бюджет. Цю ситуацію терпіти далі неможливо. Треба навести порядок у солідарній системі і перейти, безперечно, до накопичення пенсій", – наголосив "регіонал".

За словами народного депутата, нині є проблеми з пенсіями як економічні, так і юридичні.

"Є високі пенсії та є пенсіонери, які вже їх отримують. Є 22 ст. Конституції, яка забороняє погіршувати ситуацію. І ми сьогодні ставимо так питання для тих високопосадовців, які отримують дуже високу пенсію... А найбільша пенсія має бути 7640 грн., це буде максимально велика пенсія. Але що робити з тими, хто вже отримує високу пенсію? От тут є дискусії юридична і правова", - резюмував Олійник.

Нагадаємо, Партія регіонів пропонуватиме уряду оподатковувати спеціальні пенсії. Про це заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Зараз ви читаєте новину «Найбільша пенсія становитиме 7640 грн - Олійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі