середа, 07 листопада 2012 20:15

ОВК 197 округу не завершила свою роботу, а Беркут став співучасником злочину – "бютівець"

ОВК 197 округу не завершила свою роботу, а Беркут став співучасником злочину – "бютівець"
Фото: obozrevatel.com

"Бютівець" Андрій Шевченко наголошує, що 197 окружком, де за перемогу борються кандидат від "Батьківщини" Леонід Даценко та самовисуванець Богдан Губський, не завершив свою роботу.

Про це він розповів у ефірі 5 каналу.

"Беркут став співучасником злочину. Нащо проводити вибори, рахувати, щоб результат виборів установлювався на колінах у джипі Богдана Губського?", - наголосив він.

Нагадаємо, вранці опозиція заявляла, що вночі протоколи голосування були викрадені силовиками.

"Близько 5 ранку голова ОВК разом з Беркутом вломилися в будівлю комісії. За законом без спеціального рішення ОВК  Беркут не має права заходити на цю територію.  Таке рішення було сфальшоване, показане, але заднім числом.  Окружком не завершив свою роботу і не викликав міліцію, нікого не уповноважував  транспортувати документи у Київ. Які результати привезли у Київ, я навіть не уявляю", - каже політик.

"Ми на цьому окрузі бачили все: у нас виключали світло, якісь спортсмени нас атакували, додав Шевченко. - Коли нам говорили, що проти нас дуже сильний опонент, ми не могли подумати, що усе зведеться до абсолютно тупого викрадення документації і печатки. Це ганьба для України".

Нагадаємо, що натомість Богдан Губський наполягає, що силовики нічого не викрадали, а лише допомагали голові ОВК  захищати протоколи від фальсифікацій. Сьогодні ЦВК прийняла протоколи з 197 округу, за якими переміг Губський. Однак, пізніше Центрвиборчком звернувся до прокуратури з проханням розібратись у ситуації.

 

Зараз ви читаєте новину «ОВК 197 округу не завершила свою роботу, а Беркут став співучасником злочину – "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі