пʼятниця, 21 вересня 2012 05:31

Батько Петра Порошенка відмовився йти у ВР

Батько Петра Порошенка відмовився йти у ВР
obozrevatel.com

Родина міністра економіки Петра Порошенка вирішила відмовитися від участі батька чиновника у виборах до Верховної Ради в одному з мажоритарних округів на Вінниччині. Про це повідомив сам Петро Порошенко 20 вересня під час народного віче у селищі Піщанка Вінницької області.

"Ця кампанія є дуже непростою, тому родина Порошенків прийняла рішення про те, що Олексій Іванович Порошенко припиняє участь", - сказав він.

"Мій батько буде з вами, він відстоюватиме інтереси свого округу, як депутат Вінницької обласної ради, а я зроблю усе від себе залежне, щоб на законодавчому рівні інтереси кожного виборця округу, який підтримав Олексія Порошенка, були почутими та підтриманими незалежно від того хто стане народним депутатом", - додав міністр.

Порошенко-старший балотувався в 16-му окрузі, де його головним конкурентом була племінниця регіонала Григорія Калетника та кузина голови Державної митної служби Ігоря Калетника Оксана Калетник.

Зараз ви читаєте новину «Батько Петра Порошенка відмовився йти у ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі