вівторок, 18 вересня 2012 12:53

Опозиційний банер закрили "Газеллю", а потім розірвали

Опозиційний банер закрили "Газеллю", а потім розірвали
Відсутність агітації "регіонали" розуміють по-своєму.

15 вересня 2012 року єдиний кандидат у депутати Верховної Ради від об'єднаних сил опозиції в окрузі №198 "свободівець" Сергій Рудик привітав мешканців Сміли з Днем міста.

Про це повідомляє прес-служба політика.

За тиждень до святкування Сергій Рудик надіслав до міськради лист, поінформувавши про намір привітати смілян зі святом під час проведення урочистих заходів. Наступного дня міськрада відповіла відмовою, зазначивши, що жодних агітаційних закликів від кандидатів до Верховної Ради від різних політичних сил дозволено не буде.

Представники кандидата все ж вийшли на центральну площу міста, де завчасно був встановлений єдиний на все місто банер опозиціонерів із вітальними словами.

Об 11:00 розпочався святковий хід. Всю площу оточили близько сотні юнаків, які розмахували "регіонівськими" прапорами. Маршрут проходив повз вітальний транспарант опозиції, який не можна було не помітити. Коли керівники ходи побачили банер та "свободівців" у вишиванках, колона змінила напрямок руху.

Заступники міського голови прийшли дізнатися, хто дозволив розмістити банер. Після короткої розмови вони залишили площу, а на їхнє місце прибули люди з наметом "Тир", який намагалися встановити його перед банером.

Під вечір напроти вітального транспаранта Сергія Рудика припаркували автомобіль "Газель". А після того, як банер перемістили на кілька метрів вбік, його затулили юнаки з прапорами "Партії регіонів".

Із приїздом губернатора Черкащини Сергія Тулуба "Газель" почали переганяти з місця на місце й ледве не вчинили наїзд на в. о. керівника штабу опозиційних сил. Потім хлопці спортивної зовнішності намагалися поламати опору, на якій трималося вітання. На завершення невідомий у капюшоні скочив на банер і порвав його.

Зараз ви читаєте новину «Опозиційний банер закрили "Газеллю", а потім розірвали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі