четвер, 03 липня 2014 01:00

Обстановка в зоні АТО під Слов'янському залишається дуже напруженою - Нацгвардія

Обстановка в зоні АТО під Слов'янському залишається дуже напруженою - Нацгвардія
Фото: tsn.ua

Станом на зараз обстановка в зоні проведення АТО під Слов'янськом залишається дуже напруженою. Про це в ефірі "5 каналу" сказав командувач Нацгвардії Степан Полторак.

"Обстановка в зоні проведення АТО під Слов'янськом залишається дуже напруженою. ЗСУ наносять цілеспрямовані удари по районам, де зосереджені терористичні угрупування", - сказав він.

За його словами, протягом останньої доби підрозділами Нацгвардії проводилася спецоперація по пошуку та знешкодженню диверсійно-розвідувальних груп, озброєних терористів в лісовій місцевості в околицях Слов'янська. Втрат серед бійців, які проводили цю спецоперацію, немає.

"Паралельно з цим підрозділи Нацгвардії проводили роботу щодо посилення угрупувань, котрі приймають участь в АТО. Учора прибув батальйон резервістів Нацгвардії, основу якого складають люди з бойовим досвідом", - повідомив Полторак.

Зараз ви читаєте новину «Обстановка в зоні АТО під Слов'янському залишається дуже напруженою - Нацгвардія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі