понеділок, 17 травня 2010 20:16

Обговорення Януковича з вінком розізлило "регіоналів"

Обговорення Януковича з вінком розізлило "регіоналів"

У Партії регіонів вважають, що рівень української журналістики дуже низький.

Про це сьогодні ввечері в ефірі Шустер Live заявила "регіоналка" Олена Бондаренко, коментуючи обговорення в Інтернеті ФОТО і ВІДЕО падіння вінка на президента Віктора Януковича.

За її словами, є дві причини того, що досі не оприлюднені на офіційних сайтах глав України і Росії підписані міждержавні угоди.

"Тут є два моменти. Забюрократизованість процесу, коли служби двох президентів не справляються з оперативністю подачі інформації. Ще одна істина і правда - те, що журналіста може цікавити що завгодно: вінки, колір нижньої білизни президента, з ким хто спить тощо. Проте зовсім неважливо, що в одному чи іншому договорі записано. Наша журналістика за останні 10 років суттєво пожовтіла", - наголосила Бондаренко.

Вона також нагадала, що тиждень тому на вимоги опозиції до трибуни парламенту вийшов перший віце-прем'єр Андрій Клюєв і детально розповів про те, що буде підписано між двома країнами.

"Всі вимоги щодо публічності і відкритості процесу були дотримані", - переконана нардеп.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Обговорення Януковича з вінком розізлило "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

84

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі