четвер, 05 квітня 2012 14:47

"Нунсівець" назвав умови співпраці опозиції у наступному парламенті

"Нунсівець" назвав умови співпраці опозиції у наступному парламенті
Юрій Гримчак не проти обговорити пропозицію Кличка. Фото: www.rbc.ua

Ідею підписання угоди про співпрацю опозиційних партій у новому парламенті, яку пропонує "Удар" Віталія Кличка, можна обговорити.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Юрій Гримчак.

"Обговорення можливе в рамках перемовин із Комітетом опору диктатурі. Бо це та організація, яка включає найбільшу кількість опозиційних партій, які є в парламенті та поза його межами", - зазначив він.

За словами депутата, в угоді обов'язково має бути пункт про те, що ні за яких умов у наступній Верховній Раді не можливі співпраця із нинішньою владою та коаліція із Партією регіонів, комуністами, "народниками" та "тушками".

Офіційно: партія "УДАР" самостійно йде на вибори

"Крім того, має бути домовленість про ті законопроекти, які ми будемо розглядати в першу чергу. Наприклад, про мораторій на продаж землі до того часу, поки не будуть вирішені всі існуючі проблеми, зокрема щодо земельного банку. Треба внести зміни в судову реформу. Яким чином – питання дискусії. Можливо, варто буде повернутися до Податкового кодексу. Ось тоді можна вести переговори. А просто так казати, що ми будемо разом, це не вихід", - зауважив Гримчак.

Влада спробує перетворити опозицію на анекдотичну і маргінальну - політолог

"Нунсівець" наголосив, що опозиційні сили  хотіли вести перемовини із Кличком про об'єднання, але таких у форматі КОДу не було. "Його закликали увійти до складу та розпочати переговори. На сьогоднішній день були надії на те, аби разом йти на вибори. Але вийшло інакше. Головне, про що зараз треба домовлятися – це мажоритарні округи", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «"Нунсівець" назвав умови співпраці опозиції у наступному парламенті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі