середа, 02 лютого 2022 09:31

Жодних домовленостей: у МВС зробили заяву про ДТП за участю Трухіна

Жодних домовленостей: у МВС зробили заяву про ДТП за участю Трухіна
Аварія з участю автівки нардепа партії "Слуга народу" Олександра Трухіна сталася 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі поблизу Києва. Фото: pravda.com.ua

У Міністерстві внутрішніх справ "відхрестилися" від будь-яких домовленостей нардепа Олександра Трухіна з керівником відомтсва Денисом Монастирським.

Справою про ДТП за участю народного депутата займається Державне бюро розслідувань, повідомили у пресцентрі МВС.

"У ході слідства поліція отримала факти, що за кермом автомобіля Audi міг бути народний депутат. Кримінальне провадження передали до ДБР. Всі намагання представляти суть справи так, що нібито нардеп Трухін про щось намагався домовитися з міністром внутрішніх справ - не відповідають дійсності", - сказано в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Трухіну не місце ні у фракції, ні в партії "Слуга народу" - Арахамія

Зазначається, що поліцейські сумлінно виконали свої службові обов'язки з документування цієї ДТП.

Тепер встановлення всіх фактів і обставин аварії за участю народного депутата й прийняття відповідних процесуальних рішень належать до повноважень ДБР.

Аварія з участю автівки нардепа партії "Слуга народу" Олександра Трухіна сталася 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі поблизу Києва. За даними ЗМІ, Трухін за кермом Audi не дотримався безпечної дистанції і на великій швидкості в'їхав в автомобіль Ford, який протаранив автомобіль Daewoo.

1 лютого журналісти поширили відео з нагрудних камер поліцейських, які були на місці ДТП. На кадрах видно, що Трухін намагався покинути місце аварії. Він переліз через огорожу та рушив у ліс. А коли поліцейські не дали йому піти - спробував їх підкупити. І обіцяв поговорити з Денисом Монастирським.

Зараз ви читаєте новину «Жодних домовленостей: у МВС зробили заяву про ДТП за участю Трухіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі