середа, 13 березня 2013 18:17

Нардепів пускатимуть на засідання уряду лише з дозволу Азарова

Нардепів пускатимуть на засідання уряду лише з дозволу Азарова
Фото: lenta-ua.net

Віднині участь у засіданні Кабміну нардепи можуть брати лише за погодженням з прем'єр-міністром.

Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України від 11 березня 2013 року №147.

"Питання участі народних депутатів України у засіданні Кабінету Міністрів вирішується за погодженням з Прем'єр-міністром на підставі повідомлення за особистим підписом народного депутата України або голови депутатської фракції, групи, що надійшло до дня проведення засідання (але не пізніше ніж за 24 години до його проведення)", - наголошують у Кабміні.

Окрім цього, у Секретаріаті КМУ не підлягають реєстрації документи, підготовлені з використанням факсимільного відтворення підпису особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Треба думати про майбутнє наших дітей" - міністр дорікнув ЗМІ рекламою алкоголю

"Такі документи Секретаріат Кабінету Міністрів повертає адресатові без розгляду", - зазначають у прес-службі КМУ.

Водночас, до участі у засіданні Кабміну зможуть долучитися не більше 10 нардепів

"Секретаріат Кабінету Міністрів забезпечує реєстрацію учасників засідання та їх розміщення у залі засідань Кабінету Міністрів. Для забезпечення розміщення народних депутатів України у залі засідань Кабінету Міністрів резервується необхідна кількість місць, але не більш як десять", - резюмують у КМУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінполіція вичавлюватиме ресурси із суб'єктів господарювання - експерт

Нагадаємо: 27 лютого представники ВО "Батьківщини" прийшли на засідання Кабміну, щоб представити свій план розвитку української економіки. В ході засідання, голова фракції ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк голосно зажадав виступити. Прем'єр-міністр Микола Азаров сказав, що опозиціонер "зриває засідання уряду", після чого опозиція покинула засідання уряду з криками "Ганьба".

Зараз ви читаєте новину «Нардепів пускатимуть на засідання уряду лише з дозволу Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі