середа, 21 вересня 2011 22:43

На виборах Королевська зробить так, як скаже Тимошенко

На виборах Королевська зробить так, як скаже Тимошенко

Народний депутат України від Блоку Юлії Тимошенко Наталія Королевська має намір брати участь у виборах до Верховної Ради України у складі БЮТ.

Про це вона повідомила в ефірі телеканалу ТВі.

"Я вважаю, що на вибори я, безумовно, все залежне зроблю, щоб піти в складі Блоку Юлії Тимошенко", - повідомила Королевська.

При цьому вона не змогла відповісти на питання, чи піде вона на вибори саме у складі партії Батьківщина.

"Для початку потрібно розуміти, в якому форматі піде опозиція на вибори. Якщо це буде єдиний фронт, то тут потрібно буде сідати і розглядати питання. Якщо це буде Блок Юлії Тимошенко, то в нього входять три партії. Блок очолює Юлія Тимошенко і вона, я думаю, буде приймати рішення, в якому форматі, хто буде учасником виборчого процесу", - зазначила Королевська.

"Я недавно запропонувала, щоб Комітет опору диктатурі прийняв рішення, що його очолює Юлія Тимошенко, щоб припинили маніпуляції про лідерів і полулідерах опозиції", - додала вона.

Королевська також не підтвердила і не спростувала інформацію про те, що вона може очолити Українську соціал-демократичну партію в найближчому майбутньому.

"Я зроблю так, як вирішить Юлія Тимошенко. Я не готова коментувати такі рішення, які залежать не від мене", - заявила депутат.

Раніше повідомлялося, що Наталя Королевська в листопаді очолить свою партію "Вперед" і балотуватиметься в мери Києва.

Зараз ви читаєте новину «На виборах Королевська зробить так, як скаже Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі