понеділок, 03 жовтня 2011 12:39

Спецтема: Луценко за ґратами

На суд до Луценка не прийшов один зі свідків. Засідання закрили

На суд до Луценка не прийшов один зі свідків. Засідання закрили

У Печерському суді закінчилося засідання у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Не прийшов один із ключових свідків обвинувачення Валерій Мельник. Його допит запланували на п'ятницю на 8 годину ранку.

"Я заявляю клопотання привести Мельника приводом. Його викликали сьогодні, але він не прийшов, бо йому потрібно ознайомитися з показами Курка (свідка у справі, якого допитували сьогодні - ред.), бо вся брехня Мельника грунтується на махінаціях прокуратури з Курком", - наголосив Луценко.

Зазначимо, що Мельник прийшов у міністерство разом з Луценком, потім став заступником начальника апарату міністра, а під час допиту у прокуратурі дав свідчення проти нього. Зокрема, зазначив, що саме Луценко дав вказівку прийняти Леоніда Приступлюка на роботу.

Сьогодні перед перервою допитували іншого свідка обвинувачення Андрія Браславського, працівника одного із секретних департаментів розвідувального управління.

Він не був знайомим із Приступлюком під час роботи міністра Луценка, тому не дав відповідей на жодне із запитань з цього приводу.

"Це метод прокуратури — створити видимість великої доказової бази, - прокоментував допит цього свідка Луценко. - Намалювали 148 свідків і дві третини з них не можуть нічого повідомити про Приступлюка".

Він вимагає зробити зауваження прокуратури про це. Але це клопотання суддя не розглядав.

Зараз ви читаєте новину «На суд до Луценка не прийшов один зі свідків. Засідання закрили ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі