понеділок, 23 травня 2011 11:50

На сьогодні заплановане шоу - Луценко

На сьогодні заплановане шоу - Луценко

Суддя, який займається справою екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, пішов у дорадчу кімнату.

Перед тим підсудний Луценко оголосив головуючому відвід, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

В інтерв'ю журналістам Юрій Луценко пообіцяв, що після повернення судді розкаже, що має намір робити надалі і чи припинить голодування.

Відповідаючи на запитання, чому його так рано привезли до суду, він зауважив: "Сказали, що їх взяли в облогу журналісти, і дуже перелякались. Тому мене розбудили о 4:45 ранку, дали воду і привезли сюди".

Політик наголосив, що не має претензій до медиків. "Я почуваюсь нормально для того, щоб відповідати на ваші запитання, а також судді", - сказав Луценко.

Крім того, говорячи про те, що буде далі, Луценко наголосив: "На сьогодні заплановане шоу, яке освятить моє подальше перебування під вартою. Сьогодні вже 149 день, як я за ґратами. Наступний розгляд суду - в закритому режимі, що буде абсолютно безпідставним".

Нагадаємо, сьогодні екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка доставлено з лікарні швидкої допомоги в Печерський райсуд Києва.

Зараз ви читаєте новину «На сьогодні заплановане шоу - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі