понеділок, 30 листопада 2009 16:57

На хамство Довгого Куликов відповість у Раді

На хамство Довгого Куликов відповість у Раді
Народний депутат від фракції НУНС Кирило Куликов вважає, що некоректні висловлювання на його адресу з боку заступника мера Києва, секретаря Київської міської ради Олеся Довгого на сесії 26 листопада ображають статус депутата парламенту.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Він (Довгий) образив не зовсім мене, він образив статус депутата Верховної Ради", - сказав Куликов.

Депутат повідомив, що в понеділок це питання було піднято на засіданні Погоджувальної ради Ради, і тепер воно перебуває на контролі регламентного комітету парламенту.

"Це непорозуміння в особі секретаря має бути поставлене на місце... "

"Я вважаю, що це хамство і це непорозуміння в особі секретаря - воно має бути поставлене на місце... Є країна, є закон і є порядок, і всякі секретарі і секретарки повинні цей порядок поважати", - додав Куликов.

Він упевнений, що його відповідь Довгому через Раду буде жорсткою і адекватною.

Водночас як приватна особа Куликов має намір відстоювати свої честь і гідність в суді, оскарживши наклепницькі, на його думку, заяви Довгого.

Він також пожартував, що найкращим покаранням Довгого за наклеп стало б служіння в прикордонних військах.

Також Куликов відзначив, що крики "Ганьба!" з боку депутатів Блоку Леоніда Черновецького в Київраді на його адресу виявилися для нього краще за музику, оскільки свідчать, що він працює в потрібному напрямі.

Нагадаємо, 26 листопада Довгий вигнав з сесійної зали Київради Куликова.

Зокрема, Довгий закликав Куликова займатися своїми прямими обов"язками і готувати законопроекти в Раді, а не ходити в Київраду як на роботу.

Мер Києва Леонід Черновецький зробив жорсткішими правила допуску посадових осіб на пленарні засідання Київради.

proUa
Зараз ви читаєте новину «На хамство Довгого Куликов відповість у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі