пʼятниця, 05 лютого 2010 16:33

Молодики спортивної статури підтягуються на Михайлівську площу

Молодики спортивної статури підтягуються на Михайлівську площу

У центрі Києва, на Михайлівській площі, починають організовано збиратися прихильники кандидата у президенти, лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Близько тисячі переважно спортивної статури молодих людей під керівництвом відповідальних за кожну групу зосереджується по периметру Михайлівської площі, де о 18.00 розпочнеться концерт і мітинг на підтримку Януковича.

Учасники акції вдягнені у сині накидки із символікою Партії регіонів. Також декілька сотень молодих людей у синіх плащах стоять на вулицях, прилеглих до Михайлівської площі.

Натомість на місці проведення альтернативного заходу – Софійській площі – масового скупчення людей поки що не спостерігається. Там лише закінчуються останні приготування сцени, зокрема, здійснюється контроль якості звуку.

Нагадаємо, що сьогодні о 18.00 на Софійській площі відбудеться Молитва за Україну з предстоятелями християнських церков України за участю Тимошенко. За прогнозами БЮТ, в акції Молитва за Україну візьмуть участь близько 15 тисяч осіб.

Також сьогодні ввечері, у той самий час, на Михайлівській площі планується масова акція на підтримку Януковича. За даними ПР, планується виступ лідера партії.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Молодики спортивної статури підтягуються на Михайлівську площу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі