середа, 20 липня 2011 22:18

Міністр охорони здоров'я не боїться за свою голову

Міністр охорони здоров'я не боїться за свою голову

Міністр охорони здоров'я Олександр Аніщенко не боїться за свою долю на цій посаді. Про це він заявив журналістам, коментуючи слова прем'єр-міністра України Миколи Азарова про те, що він відірве голову у випадку, якщо ситуація з ліками для лікування гемофілії не буде вирішена, передає НБН.

"За доручену справу мені страшно, а за свою долю мені не страшно. Випадок складний, багато у нас було завалів, їх треба розгрібати, в тому числі, щодо забезпечення медикаментами", - зазначив він.

Нагадаємо,сьогодні, 20 липня, відбулося засідання чергове засідання Кабінету міністрів. На ньому прем'єр-міністр Азаров закликав міністра охорони здоров'я Аніщенка відреагувати на критику у ЗМІ.

Він показав міністрам та журналістам статтю в одному зі ЗМІ під назвою "Чтобы спасти попавшего в ДТП больного гемофилией, врачи собирали последние ампулы факторов свертываемости крови по всей Украине. Теперь лекарства можно найти только на черном рынке".

"Уряд не може проходити мимо таких повідомлень у ЗМІ. Якщо це правда, відривайте голови у тих, хто таке допустив, Олександре Володимировичу. Інакше своєю головою поплатитеся", - сказав Азаров.

Очільник уряду вважає, що владна команда запустила маховик перетворень, який виводить країну із застою.

Зараз ви читаєте новину «Міністр охорони здоров'я не боїться за свою голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі