четвер, 16 лютого 2023 09:18

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ми до цього готові" – Данілов попередив про загрозу на річницю вторгнення

"Ми до цього готові" – Данілов попередив про загрозу на річницю вторгнення
Секретар РНБО Олексій Данілов попередив, що Росія готується до масованої атаки 23-24 лютого. Фото: facebook.com/rnbou

Росія планує масовану атаку по Україні до річниці повномасштабного вторгнення.

Україна до цього готова. Про це заявив секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі телеканалу"Ми-Україна" 16 лютого, передає Gazeta.ua.

"Ми з вами починали говорити, що вони готуються і будуть намагатися 23-24 лютого зробити ще одну спробу масованої атаки. До цього треба спокійно ставитися. Ми до цього готові", – сказав Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Може бути нова ракетна атака ‒ українців попередили про небезпеку

Голова РНБО висловив упевненість, що сили протиповітряної оборони впораються з цим ударом.

"Думаю, ми вже розуміємо, що таке атаки. Після того, як "приймали" за один день 115-120 ракет. Впораємося і з цим днем. Так, буде важко, але ми все пройдемо", – запевнив Данілов.

Востаннє Росія масовано атакувала ракетами Україну вранці 10 лютого. Росіяни випустили ракети Х-101, Х-555 та "Калібр". Запустили їх трьома хвилями зі стратегічної авіації та кораблів у Чорному морі. З понад 100 випущених ракет – 61 збили сили ППО.

У ніч на 16 лютого держава-агресор завдала чергового ракетного удару по Україні. Цілилися в критичну інфраструктуру. Усього в ударі ворог застосував 32 ракети. З них 16 збила ППО.

Вибухи лунали одразу в кількох областях. Відомо влучання на півночі, а також у Дніпропетровській, Кіровоградській та Львівській областях.

Зараз ви читаєте новину «"Ми до цього готові" – Данілов попередив про загрозу на річницю вторгнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі