понеділок, 13 лютого 2012 11:46

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Медики з МОЗ обстежать Тимошенко разом із іноземними лікарями

Медики з МОЗ обстежать Тимошенко разом із іноземними лікарями

Фахівці Міністерства охорони здоров'я України ввійдуть до складу комісії з іноземних медиків, яка обстежить стан здоров'я екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

"Точно так само, як наші представники брали участь у попередній комісії, так само вони будуть брати участь і в цій комісії", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі МОЗ у понеділок.

Співрозмовник агентства додав, що кількість українських лікарів і дату проведення обстеження Тимошенко визначить Державна пенітенціарна служба України. МОЗ такої інформацією поки не має.

У свою чергу в прес-службі пенітенціарної відомства повідомили, що поки нічого прокоментувати з цього питання не можуть, офіційна інформація з'явиться пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко: влада видумує відмовки, аби не пускати іноземних лікарів

Між тим, захисник екс-прем'єра Сергій Власенко повідомив, що Міністерство охорони здоров'я України наполягає на паритетних принципах формування міжнародної медичної комісії для іноземних та українських лікарів. "Мінохоронздоров'я наполягає на тому, щоб комісія складалася з 10 лікарів - з 5 іноземних та з 5 українських, яких вони призначать. А чому їх має бути п'ять? Щоб врівноважити іноземних лікарів і потім сказати, що комісія розділилася навпіл?", - поцікавився він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко попросила, аби її оглянув екс-міністр Поліщук

Захисник також додав, що Тимошенко у черговий раз звернулася до керівництва Качанівській виправній колонії із заявою про відмову від допомоги лікарів, призначених Міністерством охорони здоров'я України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко тричі на день обстежують лікарі - стан задовільний

Нагадаємо, сьогодні, 13 лютого, в ГПУ повідомили, що німецькі та канадські фахівці прибули до України для участі в медичному обстеженні екс-прем'єра Тимошенко. Також там повідомили, що сьогодні відбудеться нарада з організації роботи міжнародної медичної групи за участю німецьких, канадських і українських лікарів, представників посольств Канади та ФРН, Генеральної прокуратури України, Державної пенітенціарної служби України, Міністерства закордонних справ України та Міністерства охорони здоров'я України.

Зараз ви читаєте новину «Медики з МОЗ обстежать Тимошенко разом із іноземними лікарями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі