пʼятниця, 07 вересня 2012 14:45

Литвин вважає Верховну Раду "живою"

Литвин вважає Верховну Раду "живою"
Володимир Литвин вважає, що депутати використовуватимуть трибуну для того, щоб не платити за рекламу. Фото: news.online.ua.

Український парламент живий, а на його роботі дуже сильно буде відображатися виборча кампанія.

Про це сказав голова Верховної Ради Володимир Литвин в ефірі парламентського телеканалу "Рада".

"Парламент, швидше, живий. Чому такі перипетії відбуваються? Справа в тому, що є бажання використовувати безкоштовно трибуну для того, щоб не платити за рекламу і пропагувати себе перед виборами", - сказав Литвин, коментуючи думку експертів про те, що напередодні парламентських виборів Верховна Рада швидше померла, ніж жива.

При цьому він зазначив, що такий підхід народних депутатів до роботи в сесійній залі парламенту ставить їх у нерівні умови з іншими учасниками виборчої кампанії, у яких немає можливості використовувати парламентську трибуну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томенко: Влада використовуватиме ВР у своїх інтересах протягом виборчої кампанії

"Я думаю, що Верховна Рада, приймаючи рішення про календарний план цієї, останньої сесії, декілька поквапилася. Оскільки раніше засідання парламенту практично не проводилися, коли Верховна Рада виходила вже на фінішну пряму виборчої кампанії ... У цей час зрозуміло, що дуже складно приймати серйозні рішення, оскільки такий натиск популізму і змагання в песимізмі набуває небачені форми, а це не додає суспільству настрою ", - вважає спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні стартує юридична програма УДАРу з люстрації влади

Литвин підкреслив, що саме у зв'язку з цим було внесено пропозицію, щоб була зроблена перерва в засіданнях парламенту і депутати зосередили свою роботу на роботі в комітетах або ж роз'їхалися по округах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція хоче персонального голосування у Раді і пропонує сенсорну кнопку

За його словами, на засіданні Верховної Ради 6 вересня було розглянуто понад 60 питань.

Зараз ви читаєте новину «Литвин вважає Верховну Раду "живою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі