четвер, 19 травня 2022 22:55

Лише Україна буде визначати, що вважати перемогою - Кулеба

Лише Україна буде визначати, що вважати перемогою - Кулеба
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів, що зараз є дискусія про те, що вважати перемогою. Фото: eastnews.ua

Визначати параметри перемоги у війні з Росією будуть українські народ та влада. Партнери не мають морального і політичного права змушувати до поступок.

Серед партнерів України щодо кінцевої мети цієї війни немає, сказав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі телемарафону.

Усі погоджуються, що Росія не повинна виграти.

"Нам кажуть: "Ви точно не програєте і це вже ваша перемога, але як виглядатиме комплексно ваша перемога – це ще питання", - пояснив Кулеба.

Але визначати, що де і коли закінчиться, буде Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна коштує десятки тисяч життів - Зеленський

"Це наша земля. Повторюю, ми воюємо, але ми також готові до переговорів. Ми вдячні партнерам за всю допомогу, але жоден партнер не має ані морального, ані політичного права ламати нас, змушуючи до будь-яких поступок", - сказав Кулеба.

Президента Росії Володимира Путіна слід негайно ізолювати, а не намагатися "зберегти його обличчя". Битва за Україну вирішуватиме майбутнє нинішньої епохи, тож ідеологія "російського світу" повинна бути ліквідована, заявив у Варшаві прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.

Зараз ви читаєте новину «Лише Україна буде визначати, що вважати перемогою - Кулеба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі