четвер, 27 вересня 2012 18:11

Лазаренко хоче повернутися в Україну, але все залежить від "волі української влади"

Лазаренко хоче повернутися в Україну, але все залежить від "волі української влади"
Фото: forbes.ua

Екс-прем'єр України Павло Лазаренко заявив, що він хоче повернутися в Україну, але його повернення залежить від волі української влади.

Про це він сказав в інтерв'ю журналу "Forbes Україна".

"Я повернусь відразу ж, як тільки будуть улагоджені всі юридичні моменти. Але ви повинні розуміти: моє повернення залежить не від особистого бажання, а від політичної волі української влади", - зазначив він.

Крім того, він додав, що ніколи не обговорював з екс-прем'єром Юлією Тимошенко питання свого повернення не звертався за підтримкою до віце-прем'єра - міністра соцполітики Сергія Тігіпка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тимошенко натякнули, що в Україні російською говорять тільки ув'язнені, гості або окупанти

Відповідаючи на питання про те, чи планує він займатися бізнесом після звільнення, Лазаренко сказав: "Немає сенсу сьогодні говорити про якісь серйозні мої активи, оскільки вони вже давно захоплені рейдерськими структурами Геннадія Корбана. А якщо ж говорити про мою бізнес-діяльность в Україні, то в цьому питанні я ніколи не переступав межу закону. Я і мої родичі розпоряджалися лише своєю часткою корпоративних прав у структурах, створених за участю законно заробленого капіталу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог прогнозує масові акції протесту під час президентської кампанії 2015 року

Також він визнав, що помилявся, заявляючи про те, що його бізнес знищив Віктор Пінчук. "Жалкую, але щодо Пінчука я сильно помилявся. Точніше було б сказати, мене неправильно інформували щодо бізнесменів, які вели війну з підприємствами, у яких були представлені мої активи. Якраз Віктор Пінчук був і залишається в даному питанні чесною і порядною людиною", - додав Лазаренко.

"Якщо ж говорити про мою бізнес-діяльності в Україні, то в цьому питанні я ніколи не переступав межу закону. Я і мої родичі розпоряджалися лише своєю часткою корпоративних прав у структурах, створених за участю законно заробленого капіталу", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Лазаренко хоче повернутися в Україну, але все залежить від "волі української влади"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі