понеділок, 23 липня 2012 10:25

Кличко пообіцяв врахувати думку громадськості при формуванні списку мажоритарників

Кличко пообіцяв врахувати думку громадськості при формуванні списку мажоритарників
Кличко нагадав, що з'їзд партії "УДАР", на якому будуть затверджені списки, відбудеться 1 серпня. Фото: file.liga.net

При формуванні остаточного списку кандидатів у народні депутати по мажоритарних округах партія "УДАР" врахує думку виборців та громадських організацій.

Про це заявляє лідер партії Віталій Кличко.

"У виборчому штабі партії ми уважно вивчаємо думки громадськості щодо списку наших претендентів, моніторимо ЗМІ, спілкуємося з громадськими організаціями. Щодо критики деяких персон - для того ми першими й відкрили список, щоб мати зворотній зв'язок. Це - дійсно новий підхід для України та було б добре, якби інші політсили змогли його перейняти", - написав Кличко у своєму блозі, повідомляє прес-служба партії в понеділок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мажоритарна колона Кличка не виглядає списком переможців

Водночас лідер "УДАРу" закликає громадськість у своїх аргументах "за" чи "проти" того чи іншого претендента в кандидати на мажоритарних округах користуватися фактами, а не плітками.

"Емоційні заяви, що той чи інший кандидат "просто погана людина", або "він працює не в тій структурі", можливо, і підходять для обговорення в соціальних мережах, але аж ніяк не підходять для серйозної експертної оцінки. Особливо дивно читати подібне від політиків, які й самі працювали в уряді Януковича", - переконаний політик.

Він також нагадав, що з'їзд партії "УДАР", на якому будуть затверджені списки, відбудеться 1 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Кличко пообіцяв врахувати думку громадськості при формуванні списку мажоритарників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі