пʼятниця, 10 лютого 2012 15:26

Грищенко розпинався перед студентами, як багато Янукович і Ко їздили за кордон

Грищенко розпинався перед студентами, як багато Янукович і Ко їздили за кордон

Кількість закордонних поїздок перших осіб держави в 2010-2011 рр.. зросла на 35%. Про це в ході лекції в КІМВ повідомив міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко.

"За останні два роки президент, прем'єр-міністр, міністр закордонних справ здійснили закордонних поїздок на 35% більше, ніж у попередні два роки", - зазначив Грищенко.

За словами міністра, цей факт говорить про активізацію України на міжнародній арені.

Нагадаємо, раніше президент України Віктор Янукович заявив, що Україна в 2012 р. буде продовжувати політику "національного прагматизму" зі стратегічними партнерами.

В останній раз перша особа держави відвідав всесвітній економічний форум в Давосі. Згідно з матеріалами офіційного сайту президента за 2011 рік Янукович був з офіційними візитами в таких країнах як Росія, Туреччина, Бразилія, Ізраїль, Польща, Греція, Куба, Таджикистан, Туркменістан, Азербайджан, Бруней, Сінгапур, В'єтнам, Японія (на початку року).

Їздив Янукович і в США та Францію, але там брав участь у роботі ООН і ПАРЄ відповідно. Лідери країн зустрічатися з ним не збиралися.

Зараз ви читаєте новину «Грищенко розпинався перед студентами, як багато Янукович і Ко їздили за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі