четвер, 17 листопада 2016 21:47

Генпрокуратура зупинила розслідування щодо Януковича - нардеп

Генпрокуратура зупинила розслідування щодо Януковича - нардеп

Генпрокуратура зупинила досудове розслідування у кримінальних провадженнях щодо екс-президента Віктора Януковича та високопосадовців, які із ним працювали.

Про це повідомив народний депутат від "Самопомочі" Олена Сотник на сторінці у Facebook.

"Саботаж щодо зняття недоторканності з Новинського – один з символів того, що ніхто не збирається карати "злочинну владу". Генеральна прокуратура зупинила досудове слідство у кримінальних провадженнях щодо Януковича, Азарова, Лукаш, Ставицького, Клюєва, Пшонки, Захарченка та багатьох інших не менш "гідних" осіб", - каже вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний закон Ківалова-Колесніченка розглядають судді-друзі Януковича

У відомстві обґрунтовують своє рішення тим, що розшукують цих екс-чиновників.

Начальник департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк пояснив "Українській правді", що досудове розслідування у кримінальних провадженнях щодо екс-президента Віктора Януковича та низки екс-високопосадовців зупинили, аби не було підстав закрити ці справи.

Незважаючи на зупинення розслідування, правоохоронці продовжують збирати матеріали стосовно вказаних справ проти колишніх українських високопосадовців.

Генеральна прокуратура склала президенту-втікачу Віктору Януковичу повідомлення про підозру в справі щодо викрадення єпископа Української православної церкви Олександра Драбинка.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура зупинила розслідування щодо Януковича - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі