вівторок, 17 квітня 2012 13:11

Генпрокуратура не пустила Яценюка до Тимошенко

Генпрокуратура не пустила Яценюка до Тимошенко
Яценюк знову буде проситися у гості до Тимошенко. Фото: job-sbu.org

Генеральна прокуратура відмовилася надати лідеру "Фронту Змін" Арсенію Яценюку дозвіл на зустріч 17 квітня із Юлією Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба "Фронту змін".

"Фронт Змін" вважає відмову генеральної прокуратури політично вмотивованою та спрямованою на зрив процесу об'єднання опозиції в Україні", - йдеться в повідомленні політичної партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" провела перший з'їзд без Тимошенко

Нагадаємо, що "Батьківщина" і "Фронт змін" раніше домовились про спільний похід на парламентські вибори в жовтні 2012 року. Щоб узгодити всі питання, Арсеній Яценюк хотів особисто зустрітись із засудженою Юлією Тимошенко.

"Арсеній Яценюк 7 квітня звернувся до генерального прокурора України з заявою щодо зустрічі з Юлією Тимошенко, яка перебуває у Качанівській виправній колонії №54 міста Харкова на підставі незаконного вироку Печерського районного суду Києва. Під час зустрічі лідери "Фронту Змін" і ВО "Батьківщина" планували обговорити питання процесу об'єднання опозиції і вийти на остаточно узгоджений формат участі у виборах до Верховної Ради України у жовтні 2012 року", - повідомляє прес-служба.

Незважаючи на відмову генпрокуратури, лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк все одно вживатиме всіх заходів для зустрічі з Юлією Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура не пустила Яценюка до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі