середа, 20 травня 2009 15:29

Дубина повертається на роботу після розмови з Тимошенко

Дубина повертається на роботу після розмови з Тимошенко

Олег Дубина вийшов з лікарняного, і з сьогоднішнього дня приступив до виконання обов`язків голови НАК "Нафтогаз України". Про це стало відомо з джерел в уряді.

Дубина, який з кінця січня перебував на лікарняному, сьогодні був в Кабміні. Спускаючись з сьомого поверху, на якому розташований кабінет прем`єр-міністра України, Дубина відмовився спілкуватися з журналістами, сказавши: "Жодних коментарів. Поки що".

Після цього голова НАК "Нафтогаз України" попрямував до ліфтів, які ведуть до виходу з центрального під`їзду будівлі Кабінету міністрів.

Після газових переговорів у Москві, які завершилися 19 січня, 22 січня ц.р. Дубина потрапив до клінічної лікарні "Феофанія" (Київ) в передінфарктному стані з діагнозом ішемічна хвороба серця, нестабільна стенокардія, гострий васкуліт, гострий пневмоніт.

23 січня прем`єр-міністр Тимошенко повідомила, що Дубина перебуває в реанімації після складної операції на серці.

22 квітня радник прем`єр-міністра Олександр Гудима не виключив, що голова правління НАК "Нафтогаз України" Дубина, який вже майже три місяці хворіє, може піти у відставку.

Водночас міністр палива і енергетики України Юрій Продан не підтвердив інформацію про намір Дубини піти у відставку з посади голови правління НАК "Нафтогаз України".

"У мене немає такої інформації. У мене також немає офіційного звернення, яке я маю узгодити", - сказав Продан.

Міністр нагадав, що Дубина досі перебуває на лікарняному, і не зміг відповісти на питання, коли Дубина зможе вийти на роботу.

За матеріалами: УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Дубина повертається на роботу після розмови з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі