середа, 01 лютого 2023 20:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов: росіяни готуватимуться до загострення

Данілов: росіяни готуватимуться до загострення
Україна готується до будь-якого розвитку подій, сказав секретар РНБО Олексій Данілов. Фото: Facebook.com/rnbou

Країна-агресорка Російська Федерація готується до загострення.

Україна готується до будь-якого розвитку подій. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

Зі слів секретаря РНБО, за інформацією розвідок, "ми розуміємо, що росіяни готуватимуться до загострення".

"Чи вистачить у них сил? Я можу сказати, що та 321 тисяча, яку вони призвали, вже на фронті й наші військові їх перемелюють, частина зараз на полігонах. Ми відстежуємо ситуацію та готові до будь-якого розвитку подій", – сказав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ відправили до пекла російських морпіхів, яким уже давали "по зубах"

"Справа в тому, що для них (росіян. – Gazeta.ua) якісь дати є визначними. Ви знаєте, що найближчі три тижні – це дата 24 лютого, коли вони почали цю безглузду активну війну проти нашого народу", – сказав Данілов.

У ворога є бажання відзначитися перед населенням РФ якимись "перемогами" до 24 лютого, зі слів секретаря РНБО.

"Вони то до сторіччя створення СРСР, 22 грудня, збиралися щось робити, то до дати Путіна на 7 жовтня збиралися щось робити. У них постійно є дати, які є для них визначними. Але дати проходять, а вирішення тих питань, які вони хотіли б вирішити, немає", – сказав Данілов.

Україна перебуває напередодні дуже активної фази війни, заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов.

Незважаючи на великі втрати, російські окупанти продовжують спроби наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, повідомляв Генштаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Данілов: росіяни готуватимуться до загострення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі