четвер, 14 березня 2013 01:26

Чорновол розповіла, як покійний Щербань не дружив із родичами

Чорновол розповіла, як покійний Щербань не дружив із родичами
Фото: tvi.ua

Перед загибеллю народного депутата Євгена Щербаня між ним та його родичами були дуже погані стосунки.

Про це в ефірі телеканалу ТВі повідомила журналіст-розслідувач Тетяна Чорновол.

Вона, зокрема, наголосила, що на момент убивства парламентарія у нього були дуже погані взаємини із Володимиром Щербанем.

"Беремо тепер ще одного свідка – Володимира Щербаня. З багатьох джерел отримую інформацію, що на момент загибелі Євгена Щербаня він був із ним, ну, в дуже поганих стосунках", - зазначила Чорновол.

"А на суді свідок стверджував, що вони постійно були у дружніх стосунках. Я вже тут бачу брехню, бачу, що не сходяться ниточки", - додала журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 76% українців не вірять, що Тимошенко замовила вбивство Щербаня - соцопитування

"А найголовніше – це та платіжка, що за два дні після вбивства Євгена Щербаня син Володимира Щербаня отримав 2 мільйони з рахунків тієї фірми, куди перечисляв гроші Євген Щербань", – наголосила Чорновол.

Нагадаємо, захисник Юлії Тимошенко у справі Щербаня Андрій Кожем'якін раніше заявив, що прокуратура не захотіла чути про те, що у Євгена Щербаня та Володимира Щербаня у 1996 році був конфлікт.

"Головне, що ми почули, що прокуратура не хотіла чути публічно: те, що був конфлікт між убитим Євгеном Щербанем і Володимиром Щербанем. І після його (Євгена Щербаня - Gazeta.ua)  загибелі, ще коли тіла, як кажуть, не встигли охолонути, уже почалися фінансові операції по забиранню грошей у дітей Щербаня, які залишилися без батьків", - підкреслив Кожем'якін.

Зараз ви читаєте новину «Чорновол розповіла, як покійний Щербань не дружив із родичами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі