четвер, 08 липня 2010 11:44

БЮТ знає, що Янукович хоче отримати від "регіоналів" на день народження

БЮТ знає, що Янукович хоче отримати від "регіоналів" на день народження

Ухвалення бюджетного та податкового кодексу до кінця цього тижня стане найкращим подарунком Віктору Януковичу на день народження.

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав нардеп від БЮТ Дмитро Ветвицький.

"Ми з колегами думали, який же подарунок готують "регіонали" Януковичу і зрозуміли, що це бажання завершити розгляд питань необхідних владі за два дні, які залишилися до кінця сесії. А, оскільки, завтра у Януковича день народження, то, певне, що вони протягнуть за хвоста усі законопроекти і це буде для нього найкращим подарунком на  іменини", - зауважив депутат.

За його словами, Партія регіонів спробує за сьогодні і завтра ухвалити бюджетний та податковий кодекси.

"Якщо є політична воля прийняти це то так і буде. Раз партія сказала треба то так і зроблять. Ми пам"ятаємо як приймався бюджет 2010 і бачимо, що ця тенденція триває. Це повернення до тоталітарної системи ухвалення рішення швидкими темпами", - зауважив депутат.

Член бюджетного комітету також розповів, що досі не відбулося жодного "нормального" засідання комітету, де б розглянули бюджетний чи податковий кодекси.

"Все проходить кулуарно, нормально в нас нічого не розглядяється", - сказав Ветвицький.

"БЮТівець" також запевнив, що його фракція не блокуватиме трибуну Ради аби не приймалися бюджетний чи податковий кодекси.

"Ну БЮТ не може завжди займатися блокуванням. Як захочуть так і зроблять. У них є всі можливості...Просто потрібно аби після ухвалення законопроектів була почута думка громадян і підприємців... Люди мають сказати. А свої поправки ми внесемо на наступній сесії", - запевнив парламентар.

Нагадаємо, що в порядку денному сьогоднішнього засідання парламенту податковий кодекс стоїть першим питанням, а бюджетний - третім.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ знає, що Янукович хоче отримати від "регіоналів" на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі