четвер, 29 жовтня 2009 09:16

БЮТ допоможе прийняти закон про соцстандрти - Чечетов

БЮТ допоможе прийняти закон про соцстандрти - Чечетов

Якщо президент Віктор Ющенко не підпише закон про соцстандарти, то він повернеться у Верховну Раду, яка матиме право подолати вето глави держави.

Про це у середу ввечері в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат від Партії регіонів і колишній глава ФДМУ Михайло Чечетов.

"Я думаю, що зміниться ситуація в "Нашій Україні". Думаю, що частина народних депутатів у БЮТі теж думають вже зовсім іншими категоріями і не виключена можливість, що ми за рахунок депутатів БЮТу можем набрати конституційну більшість, яка переб"є вето президента", - сказав він.

Чечетов також повідомив, що у разі ветування закону про підвищення зарплат і пенсій його політична сила звернеться до людей.

"Якщо закон не буде підписаний і ми не подолаємо вето, то звернемось до громадськості, щоб вона сама впливала на своїх депутатів. Дуже боляче буде вдарити по рейтингу тих політичних сил, які не проголосують за подолання вето", - наголосив "регіонал".

Як відомо, Віктор Ющенко заявив, що не буде ветувати закон про підвищення соцстандартів. Обґрунтування свого рішення пообіцяв оприлюднити у четвер.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «БЮТ допоможе прийняти закон про соцстандрти - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі