середа, 28 жовтня 2009 07:28

Ульянченко про шанси Ющенка, соцстандарти і позачергові вибори

Ульянченко про шанси Ющенка, соцстандарти і позачергові вибори

Іти на вибори самовисуненням як 2004 року - це принципова позиція президента Віктора Ющенка. Проте це не означає, що глава держави відмовляється від підтримки своєї політичної сили ("Наша Україна" - Gazeta.ua).

Про це у вівторок ввечері в ефірі "5 каналу" розповіла глава Секретаріату президента Віра Ульянченко.

"Це буде основна політсила, яка представлятиме інтереси президента у виборчих комісіях. Для Ющенка дуже важливо не відмовити тим, хто хоче підтримати його. Таких організацій дуже багато - від партійних структур до громадських організацій", - зазначила вона.

Глава СП розповіла, що 8 листопада пройде з"їзд партії.

"Прийнято рішення президії ради і там буде висунення президента", - відзначила Ульянченко.

Вона також прокоментувала заяву Ющенка про твердий намір перемогти на президентських виборах.

"Будь-який кандидат, який іде на вибори, повинен бути впевненим у тому, заради чого він це робить. У його програмі є чіткі і виважені позиції, тому він упевнений в тому, що люди його підтримають", - підкреслила Ульянченко.

Глава президентського секретаріату спростувала чутки про співпрацю Ющенка з лідером опозиції Віктором Януковичем.

"Звинувачення у координації дій штабів Ющенка і Януковича - це передвиборчі технології. Для цього немає ніяких підстав. Це просто бажання відволікти увагу виборця від тісної співпраці між БЮТ і Партією регіонів", - наголосила Ульянченко.

Вона також повідомила, що остаточного рішення накладати вето чи підписувати закопроект про підвищення соцстандартів у президента ще немає.

"Ідуть консультації, працюють спеціалісти над цим законом, вивчаються джерела фінансування, вивчається сам закон, в яку копійку це виллється державі", - додала Ульянченко.

Крім того, за її словами до літа можна буде очікувати проведення дострокових парламентських виборів.

"Я б сказала, що вибори потрібні. Та дискредитація, якою сьогодні оточена Верховна Рада, не дає можливості сподіватися на ефективну роботу законодавчого органу. Партія "Наща Україна" буде йти на вибори незалежно від результату президентських перегонів", - сказала глава СП.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ульянченко про шанси Ющенка, соцстандарти і позачергові вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі