четвер, 07 вересня 2023 09:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Буде складно – Данілов розказав про підготовку країни до зими

Буде складно – Данілов розказав про підготовку країни до зими
Зима буде складною, але держава готує все необхідне, щоб вистояти. Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

Наразі в Україні тривають роботи з підготовки до зими. Не виключено, що росіяни знову битимуть по енергосистемі, тож для українців це можуть бути нелегкі місяці.

Зима буде складною, але держава готує все необхідне, щоб вистояти, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, передає ТСН.

"Вчора на засіданні Ставки було окреме засідання, яке саме цьому питанню було направлене. Президент був незадоволений тією підготовкою, яка відбувається на сьогодні. Я можу сказати, що на суботу призначена наступна зустріч, для того, щоб усі, хто має цим займатися, прозвітували, в який спосіб відбувається ця робота. Але вона триває, вона йде. Ми вже маємо досвід минулої зими, коли країна-агресорка атакувала нашу інфраструктуру, наші обʼєкти", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Першому місту порадили приготуватися до електроенергії за графіками

Раніше очільник Укренерго Володимир Кудрицький заявив, що українські енергетики невпинно продовжують підготовку до опалювального сезону. З його слів, наразі вже виконано від 60-80% плану відновлення енергосистеми. Кудрицький наголосив, що обіцяти легкої зими неможливо, але "українська енергосистема вистоїть".

Російська Федерація не може перемогти нас військовим шляхом. Але Росія має "план Б" у повномасштабній війні в Україні. Це – внутрішня дестабілізація, заявляв Данілов.

Зараз ви читаєте новину «Буде складно – Данілов розказав про підготовку країни до зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі