середа, 03 липня 2024 11:18

Байден зізнався, що мало не заснув на дебатах із Трампом

Байден зізнався, що мало не заснув на дебатах із Трампом
Байден пояснив, чому мало не заснув на дебатах з Трампом. Фото: eastnews.ua

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден зізнався, що мало не заснув на дебатах із Дональдом Трампом.

У рамках кампанії у Вірджинії політик вчергове визнав свій поганий виступ і пояснив, що почувався зле після серії авіаперельотів та зміни часових поясів, пише Reuters. Водночас він зазначив, що це не може слугувати виправданням.

"То був не мій кращий вечір, але справа у тому, що я вчинив не дуже розумно. Я вирішив пару разів облетіти світ, перетнути із сотню часових поясів перед тим, як пішов на дебати. Я не дослухався до команди, потім повернувся і мало не заснув на сцені. Це не виправдання, але це пояснення", - сказав він.

Раніше у Білому домі пояснили невпевненість Байдена під час виступу тим, що у нього була застуда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Білому домі розповіли про стан здоров'я Байдена

Разом із тим, в останніх коментарях президент США цього не згадав.

Байден у червні літав до Франції та Італії окремими поїздками з інтервалом приблизно у два тижні, мав нічний переліт із саміту G7 в Італії до Лос-Анжелеса 15 червня. Потім він повернувся до Вашингтона. Перед дебатами 27 червня політик провів шість днів у Кемп-Девіді.

Демократична партія США може достроково висунути чинного президента США Джо Байдена кандидатом у президенти на виборах 2024 року. Таким чином там хочуть припинити чутки про заміну кандидата після дебатів з Дональдом Трампом.

Висування Байдена може відбутися 21 липня під час засідання комітету партії. Він збереться, щоб завершити процедури перед основним з'їздом у Чикаго 19 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Байден зізнався, що мало не заснув на дебатах із Трампом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі