четвер, 25 лютого 2010 14:15

Беспалий пояснив, чому НУ-НС вставав перед Януковичем

Беспалий пояснив, чому НУ-НС вставав перед Януковичем

Колишній народний депутат від "Нашої України" Борис Беспалий прокоментував для Gazeta.ua, чому частина народних депутатів від НУ-НС піднялась, щоб привітати Віктора Януковича під час інавгурації, а частина ні.

"Є ситуації, коли треба вставати за протоколом, а є коли без протоколу – за покликом душі чи ще якось", - сказав він.

Крім того, за його словами, людям притаманна колективістська річ.

"Тому це не означає, що частина з них є членами команди (Партії регіонів – ред.). Дуже часто люди встають за інерцією. Якщо подивитись, хто встав, і спрогнозувати їхню поведінку на майбутнє, то вони поведуть себе по-різному. Хтось упав під Януковича, а хтось ні", - зазначив Беспалий.

На думку екс-депутата, пусті місця Блоку Юлії Тимошенко у парламенті – це свідчення того, що в Україні є непримиренна опозиція.

"У БЮТі спрацювала партійна дисципліна. Цілком можливо, що у них було жорстке командне рішення не йти. У таких випадках не йдуть всі, навіть ті, які хотіли піти. Більшість вирішила, а меншість у командному плані прислухалась до того", - додав він.

"Нашоукраїнець" також заперечив, що присутні у парламентській залі під час інавгурації депутати – це нова більшість.

"Кожен, хто там був, це не обов"язково друг чи політичний партнер Януковича. У НУ-НСу є досить сильна державницька складова. Для них Україна це не порожній звук, тому вони були б на інавгурації будь-якого президента, бо це президент України. У Юлії Володимирівни інші підходи – або моя Україна, або ніяка", - переконаний колишній депутат.

Зараз ви читаєте новину «Беспалий пояснив, чому НУ-НС вставав перед Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі