вівторок, 27 липня 2010 13:42

Азаров та Литвин зірвали відпустку Януковича

Азаров та Литвин зірвали відпустку Януковича
Президент України Віктор Янукович продовжує активно працювати в Криму.

Про це заявив глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін.

За словами глави АП, у вівторок перед Януковичем звітував прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Сьогодні президент Віктор Янукович приймав звіти міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова та голови Державної прикордонної служби Миколи Литвина", - сказав він в інтерв'ю агентству
"Інтерфакс-Україна".

Льовочкін також повідомив, що в середу, в День хрещення Русі, Янукович візьме участь у святковому богослужінні у Володимирському соборі в Херсонесі, що був зведений на згадку про хрещення в Херсонесі в 988 році Святого рівноапостольного князя Володимира і на відзначення хрещення Русі.

Крім того, за словами глави адміністрації президента, 3-го серпня в Сімферополі відбудеться нарада під головуванням глави держави з адміністративно-господарським активом Криму з питань перспектив розвитку регіону.

"За раніше досягнутої домовленості, президент України проведе також зустріч з представниками Меджлісу кримсько-татарського народу", - сказав глава АП.

Крім того, глава держави має намір прийняти в Криму міністра фінансів Федора Ярошенка, міністром закордонних справ Костянтином Грищенком, з головою Комісії з питань реформування оборонно-промислового комплексу Анатолієм Кінахом.

Крім цього у гаранта запланована зустріч з в.о. голови столичної міськадміністрації, з яким, за словами Льовочкіна, глава держави планує обговорити шляхи вирішення життєво важливих проблем Києва. Президент також планує на поточному тижні здійснити робочі поїздки в окремі райони півострова.

Нагадаємо, що Віктор Янукович перебуває у відпустці до кінця серпня
Зараз ви читаєте новину «Азаров та Литвин зірвали відпустку Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі