вівторок, 02 лютого 2010 17:51

Азаров обізвав Авакова лузером

Азаров обізвав Авакова лузером

Перший заступник голови Партії регіонів Микола Азаров не вважає, що Юлія Тимошенко виграє голоси в Харківській області від того, що її підтримав місцевий губернатор Арсен Аваков.

"Я вважаю, що це дуже добре, коли такий лузер підтримує такого ж лузера, як він сам", - сказав сьогодні Азаров харківським журналістам

Азаров упевнений, що нині чинний губернатор Харківської області "не зробив нічого такого, що б дозволило йому бути авторитетним керівником".

Азаров заявив, що Аваков винен у тому, що всі проекти, які починав його попередник Євген Кушнарьов, затихли і призупинилися.

"Як керівник він ніякий", - сказав Микола Азаров про Авакова.

Крім того, Азаров підкреслив, що губернатор Арсен Аваков в робочий час займається агітацією. "Губернатор в робочий час агітує за прем"єр-міністра, а прем"єр-міністр в робочий час сама за себе агітує - це їх рівень", - сказав Азаров.

Якщо в президентських виборах переможе Віктор Янукович, то губернаторське крісло Харківщини обійме інша людина, запевняє Азаров.

Він переконаний, що гідних зайняти це крісло в Харківській області достатньо. Але хто ним стане - не уточнив. Заявив, що в партії кадрові регіональні питання ще не обговорювалися.

Обком
Зараз ви читаєте новину «Азаров обізвав Авакова лузером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі