вівторок, 31 жовтня 2006 09:35

Азаров: ми домовилися з Ющенком про бюджет

 

Перший віце-прем"єр, міністр фінансів Микола Азаров заявив, що усі вимоги Президента щодо соціальних гарантій у проекті держбюджету на 2007 рік будуть враховані в процесі його підготовки до другого читання.

- Ми домовилися, що ми знайдемо спільну мову в процесі підготовки проекту до другого читання, - сказав Азаров в ефірі 1+1, зазначивши, що особисто обговорював з Віктором Ющенком це питання.

Він також спростував інформацію про те, що в проекті держбюджету значно скорочені витрати на соціальне забезпечення громадян.

- Ні про яке скорочення соціальних гарантій у бюджеті 2007 року не йдеться. Президент звернув нашу увагу на низку питань, пов"язаних, наприклад, з функціонуванням вільних економічних зон, з податковою складовою бюджету, - сказав Азаров.

Міністр також зазначив, що в проекті держбюджету передбачене збільшення фінансування місцевих бюджетів.

Крім того, Азаров спростував думку, що в проекті держбюджету значні преференції передбачені для східних регіонів України.

-Це абсолютна нісенітниця – розмови, що якісь регіони одержать переваги. Усі види субвенцій виписані детально в законопроекті і кожен регіон буде одержувати стільки, скільки це необхідно, - сказав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: ми домовилися з Ющенком про бюджет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі