пʼятниця, 06 жовтня 2023 19:47

Арестович добалакався. Обізвав в ефірі з росіянкою секретаря РНБО "чучелом" - відео

Арестович добалакався. Обізвав в ефірі з росіянкою секретаря РНБО "чучелом" - відео
Олексій Арестович був позаштатним радником в Офісі президента. Фото: скріншот

Колишній позаштатний радник керівника Офіса президента Олексій Арестович в ефірі YouTube-каналу російської письменниці Юлії Латиніної обізвав секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова.

Арестович назвав Данілова "чучелом". Уривок з ефіру опублікував політтехнолог Олексій Голобуцький.

"А це опудало Данілов, про якого ще треба з'ясувати, що він там у Луганську робив", - сказав Арестович.

"Секретаря РНБО - в етері у "хорошей русской". Дожилися, бл*дь", - прокоментував відео Голобуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хороші росіяни" знову "зламались". Тепер на розслідуванні Ткача

У вересні ЗМІ повідомляли, що Арестович через суд зобовʼязав Державне бюро розслідувань відкрити кримінальне провадження щодо народної депутатки Наталії Піпи.

Влітку депутатка викликала поліцію після того, як неповнолітній у Львові співав пісні радянського музиканта Віктора Цоя і обматюкав її.

Також минулого місяця в мережі з'явилося відео з семінару Арестовича, де він, говорячи про жінок, заявив: "От скажіть, що хочеться зробити із цими істотами? Придушити. Причому душити, не відпускаючи".

Після цього народна депутатка Інна Совсун написала на нього заяву до правоохоронних органів за кримінальною статтею - ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію.

Позаторік Олексій Арестович на підсанкційному телеканалі "Наш" називав українське законодавство про мову "репресивним" і заявляв про надання російській мові статусу регіональної. Також хвалив цей телеканал. Обіймався з колишнім "регіоналом" Євгенієм Мураєвим, якому Служба безпеки України повідомила про підозру у державній зраді.

Мураєв використовував підконтрольний йому телеканал для масового поширення кремлівських наративів в інформаційному просторі України, сказали в СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Арестович добалакався. Обізвав в ефірі з росіянкою секретаря РНБО "чучелом" - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі