понеділок, 01 лютого 2010 16:14

Янукович збере народ і дасть відсіч "бойовикам Тимошенко"

Янукович збере народ і дасть відсіч "бойовикам Тимошенко"

Партія регіонів має в своєму розпорядженні інформацію про те, що під прикриттям спостерігачів на другий тур президентських виборів БЮТ спробує привезти до України, окрім громадян Грузії, представників Польщі і Литви для дестабілізації ситуації.

"У нас з"явилася додаткова інформація, що з Литви і Польщі збираються їхати до нас так звані спостерігачі...у нас є інформація, що через Одесу повинні йти з Грузії декілька теплоходів з пасажирами", - заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович в ефірі Одеської телекомпанії "Академія" в понеділок.

"Ми зберемо народне ополчення, і покажемо їм що таке український народ"

При цьому він відзначив, що пропонуватиметься така версія, що ці громадяни з Одеси прямуватимуть у бік Прибалтики або Білорусі.

"Зрозуміло, що це бойовики, і вони їдуть для того, щоб прийти на допомогу Тимошенко", - додав він.

Лідер Партії регіонів повідомив, що про це проінформовані прикордонна служба, СБУ, МЗС.

При цьому він відзначив, що Партія регіонів не є владою і не має реальних важелів недопущення ситуації дестабілізації і втручання іноземних громадян у виборчий процес.

"Відповідь - за нинішньою владою... якщо немає, то збиратимемо народне ополчення, і покажемо їм що таке український народ", - додав він.

Янукович висловив надію, що ця ситуація стане предметом обговорення на черговому засіданні РНБО "завтра-післязавтра".

Раніше про "бойовиків Януковича" попереджала Тимошенко, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Янукович збере народ і дасть відсіч "бойовикам Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі