четвер, 14 листопада 2013 01:30

Янукович повинен прислухатися до Європи, а не вести торги з Путіним - Різаненко

Янукович повинен прислухатися до Європи, а не вести торги з Путіним - Різаненко
Фото: pravo-znaty.org.ua

Президент має запропонувати свій законопроект щодо лікування Юлії Тимошенко, який би дав можливість якомога швидше підписати Угоду про асоціацію, якщо не розглядаються опозиційні проекти закону. Про це повідомив народний депутат від "УДАРу" Павло Різаненко в ефірі телеканалу ТВі, передає УНН.

"Замість того, щоб вести торги з Путіним щодо ціни на газ і займатися "ігроінтеграцією", потрібно прислухатися до Європи, яка каже, що без звільнення Тимошенко Угоди не буде", - зазначив народний депутат.

За словами Різаненка, відповідальність за життя кожного українця на наступні роки покладається на Януковича, який повністю узурпував владу у своїх руках. "І питання не в одній людині, яку потрібно звільнити та відправити на лікування. Насправді Партія регіонів застосовує вибіркове правосуддя", - зазначив депутат.

Різаненко наголосив на тому, що в Європі не прийнято ув'язнювати політичних опонентів. "Проте, Партії регіонів цього не зрозуміти, у них своя культура, закони, суди і прокуратура", - відзначив "ударівець".

Зараз ви читаєте новину «Янукович повинен прислухатися до Європи, а не вести торги з Путіним - Різаненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі