четвер, 22 грудня 2016 15:48

Затримали банду професійних квартирних злодіїв

Затримали банду професійних квартирних злодіїв
hr.npu.gov.ua

У Херсоні затримали групу професійних квартирних злодіїв. Ними виявилися уродженці Грузії.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"У Херсоні затримали 4 професійних грабіжників, які "обчищали" заможні квартири. Їх визначали за дорогими дверима та замками. Між злочинцями були чітко розподілені ролі. Водій чекав у машині. Інші троє перевіряли під'їзди. Підшукували потрібні квартири. Спершу дзвонили у двері, аби перевірити чи є господарі вдома. Таку квартиру злодії обікрали у п'ятиповерхівці в мікрорайоні ХБК. Складні замки відчинили відмичкою. Один із групи залишався біля квартири, двоє - грабували. Таким чином, забрали більше 10 тис. грн. А також цінні речі. Загалом, на їх рахунку гроші, золоті прикраси, мобілки та планшети. З награбованим поверталися до авто. Там їх і затримали правоохоронці. Крадіями виявилися грузини. Чоловікам від 25 до 30 років. Поліцейські припускають, що злочинці гастролювали Україною та пограбували квартири в інших областях" - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти побили та обплювали суддюЗловмисники знаходяться під вартою. Їм загрожує від 3 до 6 років ув'язнення.

В Ужгороді правоохоронці "на гарячому" затримали 24-річного крадія. Пограбував три квартири. Його приваблювало усе цінне. Наразі його тримають під вартою.
Зараз ви читаєте новину «Затримали банду професійних квартирних злодіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі