субота, 08 жовтня 2022 10:20

Спецтема: Війна Росії проти України

"Все незаконне має бути знищене" – в ОП прокоментували руйнування Кримського мосту

"Все незаконне має бути знищене" – в ОП прокоментували руйнування Кримського мосту
Радник глави ОП Михайло Подоляк відреагував на пожежу на Кримському мосту і показав руйнування. Фото: twitter.com/Podolyak_M

У суботу, 8 жовтня, сталася масштабна пожежа на Кримському мосту.

Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк заявив, що це лише початок. Про це він написав у Twitter. У дописі додав фото зруйнованого Кримського мосту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін наказав створити урядову комісію через "бавовну" на Кримському мосту

"Крим, міст, початок. Все незаконне має бути знищене, все вкрадене має бути повернуто в Україну, все російське окупаційне має бути вигнане", – написав Подоляк.

На Кримському мосту, який з'єднує Росію і тимчасово окупований український Крим, зруйнована частина дорожнього полотна. Горять цистерни з пальним, повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, трапилася "бавовна" в районі Керченського мосту. За офіційною російською версією, там стався "підрив вантажного автомобіля".

Після масштабної "бавовни" рух Кримським мостом повністю перекрили 8 жовтня. Окупаційна влада готує запуск поромної переправи через протоку.

Зараз ви читаєте новину «"Все незаконне має бути знищене" – в ОП прокоментували руйнування Кримського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі